Trójkat

Helle Kettner Høeberg

Journalist and Ph.D. Candidate in Communication

Copyright @ All Rights Reserved

Video gallery

Trójkat

Trójkat #24: Núria Graham

 

Trójkat va parlar amb la cantautora Núria Graham després del seu concert al festival Altacústic d'Altafulla al mes de juliol. Entre altres coses, Núria Graham confessa que escriu cançons al lavabo, un lloc màgic per ella.

L'entrevista sencera a http://rctgn.cat/category/podcast/trojkat/

 

Helle Kettner baila la Macarena con Los del Río

 

La periodista Helle Kettner entrevista a Los del Río y baila la Macarena con ellos antes de su concierto en Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Podéis escuchar la entrevista entera en el programa Trójkat de Ràdio Ciutat de Tarragona a partir del sábado 25 de abril 2015 www.rctgn.cat.

---

La periodista Helle Kettner entrevista a Los del Río i balla la Macarena amb ells abans del seu concert a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al programa Trójkat de Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de dissabte 25 d'abril 2015 www.rctgn.cat.

---

The journalist Helle Kettner interviews Los del Río and dances the Macarena with them before their concert at Tarraco Arena Plaça in Tarragona.

You can listen to the full interview (in Spanish) in the program Trójkat at Ràdio Ciutat de Tarragona from Saturday 25 April 2015 www.rctgn.cat